Grønne pandekager med fyld

Grønne pandekager med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Madpakke

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 store æg
1 dl.hvedemel
25 g.smeltet smør
2.5 dl.mælk
0.5 bdt.persille eller spinat
0.5 dl.cremefraiche
 salt
 peber
 sukker
 
 Fyld:
400 g.ørred varmrøget
100 g.cremefraiche
50 g.cornichoner
 citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Blend persille og mælk. Rør melet med æg, smeltet smør, yoghurt og mælk. Smag til med salt, peber og en knivspids sukker. Lad gerne dejen trække mindst 30 minutter før den bruges.

Brug en lille smule fedtstof til den første pandekage. Bag derefter pandekagerne ved lav varme således at de ikke tager farve. Dejen kan også fordeles i et 2-3 cm tykt lag på bagepapir på en bageplade eller en bradepande og derefter bages til den er færdig og fast i ovnen ved 170 gr. Lad pandekagerne køle af.

Hak imens cornichoner relativt fint. Pres dem fri for væde. Mos ørredkødet med en gaffel. Rør kødet sammen med cremefraiche, cornichoner og smag til med salt og peber og citronsaft.

Fordel ørredfyldet i et tyndt lag på de kolde pandekager. Rul dem sammen. Stil dem koldt. Skær rullerne i ikke for tykke skrå skiver.





karakterer:
Opskriften er vist 25207 gange,
og udskrevet 332 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu