Grønne pandekager med fyld
Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred Indsendt : Red : |
|
|
Blend persille og mælk. Rør melet med æg, smeltet smør, yoghurt og mælk. Smag til med salt, peber og en knivspids sukker. Lad gerne dejen trække mindst 30 minutter før den bruges.
Brug en lille smule fedtstof til den første pandekage. Bag derefter pandekagerne ved lav varme således at de ikke tager farve. Dejen kan også fordeles i et 2-3 cm tykt lag på bagepapir på en bageplade eller en bradepande og derefter bages til den er færdig og fast i ovnen ved 170 gr. Lad pandekagerne køle af. Hak imens cornichoner relativt fint. Pres dem fri for væde. Mos ørredkødet med en gaffel. Rør kødet sammen med cremefraiche, cornichoner og smag til med salt og peber og citronsaft. Fordel ørredfyldet i et tyndt lag på de kolde pandekager. Rul dem sammen. Stil dem koldt. Skær rullerne i ikke for tykke skrå skiver. |
|
Opskriften er vist 25207 gange,
og udskrevet 332 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne