Stegt lammebov med rødbedesaute
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel Indsendt : Red : |
|
|
Lammeboven udbenes. Krydres med salt og peber. Persillen strimles og fordeles på indersiden af lammeboven, som snøres.
Lægges i et ovnfast fad, gnides med olivenolie og brunes ca. 15 min ved 250 ° C. Tilsæt 1 lille kop vand, dæmp varmen til 160 °C og steg i ca. 50 min. Dæk evt. med stanniol for at hindre udtørring. Lad stegen trække ca. 10 min. Før den skæres i skiver. Rødbedesaute: Rødbederne skrælles og skæres i knap lillefingertykke stænger. Løget hakkes groft, hvidløget skæres i tynde skiver og porrerne i 2 cm tykke ringe. Løget sauteres uden at brune i fedtstoffet. Rødbederne tilsættes og snurrer ca. 5 min. Herefter tilsættes hvidløg, porreringe, salt, peber og timianblade. Læg låg på og lad snurre ca. 10 - 15 min. Tilsæt balsamicoeddike og lad retten snurre indtil rødbederne er netop møre. Fløden tilsættes og koger lidt ind. Smages til og serveres. |
|
Opskriften er vist 9012 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne