Gratineret broccoli med skinke

Gratineret broccoli med skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.broccoli
200 g.skinke
 
 Sovs:
30 g.margarine
30 g.hvedemel
1.5 dl.broccolivand
1.5 dl.mælk
0.5 tsk.salt
0.5 tsk.Muskatnød, friskrevet
2 æg
1 spsk.parmesanost
 klid eller brødkrumme til drys
 
Opskrift:
Skær broccolistokkene i passende stykker og kog dem i ca. 5 min i lidt vand. Skær skinken i strimler. Læg de kogte broccoli i et smurt raspet fad og fordel skinken over kålen. Lav sovsen af margarine, mel, kogevand, mælk, salt og muskat. Rør æggeblommerne i sovsen og pisk æggehviderne stive. De vendes til slut forsigtigt i og sovsen hældes over kål og skinke. Drys med klid og parmesanost. Bag retten ved 200 grader i ca. 20 min til overfladen er lysebrun.





karakterer:
Opskriften er vist 12130 gange,
og udskrevet 254 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu