Gratineret broccoli med skinke
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt : Red : |
|
|
Skær broccolistokkene i passende stykker og kog dem i ca. 5 min i lidt vand. Skær skinken i strimler.
Læg de kogte broccoli i et smurt raspet fad og fordel skinken over kålen.
Lav sovsen af margarine, mel, kogevand, mælk, salt og muskat.
Rør æggeblommerne i sovsen og pisk æggehviderne stive.
De vendes til slut forsigtigt i og sovsen hældes over kål og skinke. Drys med klid og parmesanost.
Bag retten ved 200 grader i ca. 20 min til overfladen er lysebrun.
|
|
Opskriften er vist 12130 gange,
og udskrevet 254 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne