Broccolitimbaler med nøddesauce

Broccolitimbaler med nøddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.broccoli
 hønsebouillon eller vand
2 æg
0.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
 Sauce:
1 spsk.smør eller margarine
1 spsk.finthakkede mandler eller hasselnødder
1 spsk.hvedemel
2 dl.hønsebouillon
0.5 dl.piskefløde
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Gør broccolien i stand og del den i mindre stykker. Kog den i bouillon eller vand til den er mør. Lad den løbe godt af. Findel broccolien i en blender. (Gem evt. et par blomster til pynt). Rør æg og fløde i og smag til med salt og peber. Hæld blandingen i 4 smurte, ovnfaste portionsskåle og bag dem i vandbad i ovnen ved 175-200°, 20-25 min. Sauce: Smelt fedtstoffet i en gryde og svits mandlerne i et par minutter. Drys melet over og spæd med bouillon. Lad saucen koge 3-5 min. Tilsæt fløden og lad det koge yderligere et par minutter. Smag til med salt, peber og muskat. Vend timbalerne ud på tallerkener, hæld lidt sauce ved og pynt evt. med broccoliblomster.





karakterer:
Opskriften er vist 9888 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-02-26 10:29:49
Måske en frokostret, men men har prøvet den som tilbehør til vildsvinekølle - vakte særdeles begejstring.