Broccolitimbaler med nøddesauce
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt : Red : |
|
|
Gør broccolien i stand og del den i mindre stykker. Kog den i bouillon eller vand til den er mør. Lad den løbe godt af.
Findel broccolien i en blender. (Gem evt. et par blomster til pynt). Rør æg og fløde i og smag til med salt og peber.
Hæld blandingen i 4 smurte, ovnfaste portionsskåle og bag dem i vandbad i ovnen ved 175-200°, 20-25 min.
Sauce: Smelt fedtstoffet i en gryde og svits mandlerne i et par minutter.
Drys melet over og spæd med bouillon. Lad saucen koge 3-5 min.
Tilsæt fløden og lad det koge yderligere et par minutter. Smag til med salt, peber og muskat.
Vend timbalerne ud på tallerkener, hæld lidt sauce ved og pynt evt. med broccoliblomster.
|
|
Opskriften er vist 9888 gange,
og udskrevet 266 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Flemming - 2010-02-26 10:29:49 Måske en frokostret, men men har prøvet den som tilbehør til vildsvinekølle - vakte særdeles begejstring. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne