Broccoli terrine 02
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt : Red : |
|
|
Broccolibuketterne skæres fra stokken og blancheres 2-3 min.
En sandkageform (ca. 1 L) pensles med smeltet margarine og beklædes med bagepapir. Broccolibuketterne stilles i formen med stokken opad.
Sammenpisket æg og væske, krydret med salt og muskat, hældes over buketterne og formen stilles forsigtigt i ovnen ved 150-175º. Lad temperaturen afhænge af, om du skal have noget andet i ovnen samtidig. Ved 175º skal terrinen have mellem 1 og 1½ time. Den er færdig, når den er stivnet helt igennem.
Serveres med tomatsalat til kogt skinke eller hellefisk.
|
|
Opskriften er vist 18664 gange,
og udskrevet 293 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Hanne Lilienthal - 2008-08-09 13:01:49 super terrine, men tilsæt lidt salt og lidt stødt chilli så er smagen perfekt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne