Broccolitærte 02
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Dej:
Skær det kolde smør i mindre stykker og smuldr det i melet. Tilsæt salt og vand og saml hurtigt dejen. Tryk den ud i en springform (ca. 22 cm i diameter). Lad dejen gå halvt op ad formens sider. Stil den tildækket i køleskabet i mindst 1/2 time. Prik bunden med en gaffel og forbag den midt i ovnen 15 minutter ved 200 grader C alm. ovn. Fyld: Skær små broccolibuketter fra stilken. Skær stilken i tynde skiver. Kom broccolien i kogende vand tilsat salt. Kog den under låg i ca. 1 min. Lad den dryppe af i en sigte. Pisk æggene sammen og tilsæt kvark og salt. Fordel broccolien på den forbagte bund, hæld æggemassen over og drys med revet mozzarella. Bag tærten midt i ovnen ca. 25 minutter ved 200 grader C alm. ovn. Server med en blandet salat. |
|
Opskriften er vist 137115 gange,
og udskrevet 2907 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Britta - 2018-03-25 18:40:54 Kan fryses.. Kan laves 2-3 dage før.. Men gennemvarm den før servering.. ;) Rosa - 2015-10-02 22:15:32 Brug urtesalt og muskat, og bland hakkede (cherry-)tomater og finthakket hvidløg med broccolien. Så bliver retten gudeskøn. anonym - 2012-09-23 16:42:54 Broccoli alene er lidt for fad, men bland et par presset fed i æggeblandingen - uhm! Emsi - 2011-10-24 18:43:32 Har lige smidt tærten i ovnen! Håber at den bliver supergod;) trold - 2008-10-24 10:37:08 jeg har ikke skrevet korrekt::: Jeg har blandet 2 spsk. BRUSCHETTA fra svansø m. oliven og soltørrede tomater i og det giver den et plus opad. Rigtig lækker!! anonym - 2008-10-24 10:31:15 Jeg har brugt skinkestrimler og så har jeg pisket 2 æg sammen med kvarken -SUPER?? SP - 2005-01-01 01:01:01 Kedelig tærtebund - kunne generelt godt bruge lidt mere sma - evt. muskat glennie - 2005-01-01 01:01:01 kan den fryses |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne