Broccolisouffle

Broccolisouffle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bdt.broccoli
2 dl.piskefløde
2 æg
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 
 Pynt:
 hasselnøddeflager
 
Opskrift:
Kog broccolistokkene møre, og køl dem ned. Pisk æg, piskefløde og krydderi sammen. Blend broccolistokkene og tilsæt æggeblandingen efterhånden. Kommes i 4 små 1 dl forme og pyntes med hasselnøddeflager Bages i vandbad, ved 170 grader i ca. 25 min. Vendes ud på tallerken ved anretning. Serveres varme til kødretter.





karakterer:
Opskriften er vist 25435 gange,
og udskrevet 546 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu