Broccolisouffle
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt : Red : |
|
|
Kog broccolistokkene møre, og køl dem ned. Pisk æg, piskefløde og krydderi sammen. Blend broccolistokkene og tilsæt æggeblandingen efterhånden. Kommes i 4 små 1 dl forme og pyntes med hasselnøddeflager Bages i vandbad, ved 170 grader i ca. 25 min. Vendes ud på tallerken ved anretning.
Serveres varme til kødretter.
|
|
Opskriften er vist 25435 gange,
og udskrevet 546 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne