Braiseret lammeskank med strimler af grøntsager
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeskank Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Lammeskankene brunes af i smør.
Skankene tages op.
Grønsager i grove tern svitses i det resterende smør. Skankene kommes tilbage i gryden, krydres med salt og peber, tilsættes tomatpure og brun kalvesky. Skankene braiseres møre under låg i cirka 2 timer, eller til de er møre. Skankene tages op, skyen sigtes, afskummes og koges evt. ned til passende konsistens, smages til og kommes over skankene. Stimler af porre-gulerod-selleri og løg dampes møre i smør og smages til med en anelse citronskal og salt, dette kommes over skankene ved serveringen. Retten serveres med kartoffelmos. |
|
Opskriften er vist 42885 gange,
og udskrevet 897 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne