Broccolipiroger

Broccolipiroger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
120 g.grahamsmel
240-300 g.hvedemel
25 g.gær
2 dl.vand
2 spsk.smør
1 æg
 
 Fyld:
250 g.broccoli
1 løg
1 æg
100 g.fetaost
0.25 tsk.Muskatnød, friskrevet
 
 Pensling:
 Æg
 
Opskrift:
Ælt dejen og lad den hæve lunt og tildækket.

Rens broccoli og løg, skær dem i mindre stykker. Damp dem møre i lidt vand. Hæld vandet fra, kom grøntsagerne i foodprocessoren eller hak dem fint med en kniv. Bland grøntsagerne med fetaost i små terninger, æg og revet muskatnød.

Rul dejen ud med en kagerulle og skær 8 cirkler på størrelse med en desserttallerken. Fordel 1/8 del af fyldet på hver cirkel. Pensl kanten hele vejen rundt med æg. Fold cirklen sammen til en halvcirkel og tryk med en gaffel langs kanten.

Læg piroggerne på en bageplade og bag dem midt i ovnen 15 min. ved 225 C.





karakterer:
Opskriften er vist 15012 gange,
og udskrevet 429 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu