Broccoliomelet
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt : |
|
|
Rens broccolien og skær den i mindre stykker.
Kog broccolien mør ca. 15 min i letsaltet vand.
Pisk æggene ud på en dyb tallerken med en gaffel.
Tilsæt hakket løg og kørvel samt et drys salt og peber.
Smelt smørret på en pande og hæld æggemassen ud på panden.
Bag omeletten ved svag varme, ca. 2-3 min på hver side og vend den med en paletkniv.
Kom den færdigbagte omelet på et lille fad og læg broccolistykkerne på halvdelen af omeletten.
Fold den anden halvdel over broccolistykkerne og server.
|
|
Opskriften er vist 27647 gange,
og udskrevet 357 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Flemming Skou - 2014-06-05 19:52:32 Det må da vist være 2 æg pr. person (altså ialt 6-8 æg)som skal anvendes. Jeg brugte 3 æg til en omelet til mig selv, og det passese fint. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne