Broccoli- og kartoffelsuppe
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smelt margarinen i en gryde, og svits de hakkede løg under omrøring, til de er klare ca. 3 min. Tilsæt hvidløg og dild, og steg det med ca. 1 min.
Læg broccoli (kun buketterne) og kartofler i gryden, hæld bouillonen på, og bring det i kog. Dæmp varmen, og lad det simre delvist dækket med låg, til grøntsagerne er møre ca. 10 min. Kør suppen i foodprocessoren, til den er ensartet i konsistensen. Hæld suppen tilbage i gryden. Tilsæt fløde, salt og peber, og varm igennem ca. 5 min. Rør 2 dl reven ost i, og rør rundt, til den er smeltet. Hæld suppen op i tallerkener, og drys resten af osten over. Server straks. |
|
Opskriften er vist 93143 gange,
og udskrevet 2626 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (34 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2019-09-21 22:07:05 Mager ost? Det hedder osteerstatning! ;-) Dorthe - 2015-01-27 15:45:15 Selvfølgelig skal broccolistilken skæres i skiver og tilberedes med, der er ekstrem mange vitaminer i. anonym - 2014-03-05 12:48:23 Der skal bare masser af bacon til. Maddie - 2011-10-09 19:24:20 mums <3 men ku godt ha undværet osten;) Heidi O - 2011-08-21 19:53:08 Smagte fantastisk. Jeg byttede dog smøret ud med olie og almindelige kartofler ud med søde/orange kartofler. Undlod fløde og dild, men gav den en smule knus chili. Nemt, sundt og lækkert. anonym - 2010-04-03 19:10:17 Glemte løgene.. men det gjorde intet.. så kogte hvidløgene hele... og med resten af tingene... og lige en smule citronsaft, ovenpå..gjorde intet:) kristina - 2010-02-10 19:16:22 rigtig god og mættende suppe, jeg undlod dog dild, fløde og ost. plus jeg skiftede margerine ud med olie, men stadig rigtig god og fedtfattig ;) Trine - 2009-12-07 15:38:21 Har kun prøvet at lave suppen uden broccoli, og i stedet 600 g kartoffeler.. den blev rigtig god. :D Dejlig frisk. kirsten G. - 2006-12-13 21:41:09 En af de bedste supper vi har haft på bordet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne