Sprængt lammeinderlår med jordskokkesouffle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt : Red : |
|
|
Lammeinderlåret saltes i ca. 3 døgn, koges stille og roligt i 30 min, og trækker i suppen mindst i 30 min.
Jordskokkerne skrælles skæres i grove stykker og koges i mælk og salt til det er godt mørt, dette pureres gennem en sigte. Pureen kommes over i de udpiskede æg og smages til med en anelse peberrod og salt. Massen kommes over i smurte forme og bages i vandbad i 20 min, ved en temperatur på 150 grader. De små løg pilles og koges mør i tynd bouillon, tages op, fonden nedkoges sammen med en anelse sukker til den er næsten væk, heri kommes smør, løgene vendes heri og det smages til med hakket kørvel og timian. Nye kogte kartofler, der er vendt i hakket persille, kan serveres hertil. |
|
Opskriften er vist 16824 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne