Indianerragout

Indianerragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 glaskartofler eller små pille kartofler
500 g.røget bacon
500 g.std. spaghetti
500 g.hakket okse kød
1 fl.ketchup
 Sukker
 Margarine eller smør
 
Opskrift:
Skær bacon i store firkanter og steg dem meget brune. Brun det hakkede oksekød som millionbøf. Kartoflerne laves som brunede kartofler. Kog spaghettien. Når spaghettien er færdig røres det stegte kød og bacon sammen, herefter tilsættes ketchup efter behov. Serveres på et fad med ragouén i midten og de brunede kartofler rundt om.





karakterer:
Opskriften er vist 13478 gange,
og udskrevet 159 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu