Bagt rødbedesalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : Red : |
|
|
Rens rødbederne. Bevar topstykket, så farven ikke løber ud. Bag 2/3 af rødbederne i ovnen med lidt vand i bunden til de er møre. Afkøl og fjern skindet. Skær dem i tern.
Skræl de rå rødbeder og skær dem i tern og bland med de bagte. Bland marinaden og kom ½ delen over rødbederne. Del agurken på langs, fjern kernerne og skær den i tern. Skær bladselleri i tern. Skær skalotteløgene i små tern. Bland disse 3 grøntsager med ½ delen af marinaden. Lad salaterne trække hver for sig i ca. 1 time før de blandes sammen ved serveringen. Så når rødbederne nemlig ikke at farve de grønne grøntsager. Man kan også bage rødbederne i salt, så får de en rigtig god smag. Kom salt i et ovnfast fad, så rødbederne er halvt dækket og bag ved 200 grader C. i ca. 45 min. De nye små sorter rødbeder er fine som bagt og kogte, de er ikke så grove som de gamle typer. |
|
Opskriften er vist 47628 gange,
og udskrevet 778 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne