Rødbederelish
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : Red : |
|
|
Pak rødbederne ind i stanniol og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader C i 2 til 3 timer, til de er bløde.
Tag rødbederne ud af ovnen og lad dem køle af.
Fjern skindet og kasser det.
Kom imens løget og æblerne i en egnet gryde. Tilsæt eddikerne. Bring det i kog og lad det simre mens du rører i det af og til, i omkring 20 minutter, til løg og æbler er møre. Hak rødbederne og kom dem i gryden sammen med peberrod, rørsukker og rosiner. Varm forsigtigt op under omrøring, til sukkeret er opløst, og lad derefter relishen simre i omkring 10 minutter, til den er blevet tyk. Relishen bliver tykkere med tiden. Fyld relishen på rengjorte og Atamon skyllede glas, luk dem og lad dem køle af. Tips: Opbevares mørkt og køligt i 6 uger før brug. Holdbarhed 1 år. |
|
Opskriften er vist 16834 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (8 stemmer) |
|
Kommentarer conni rudbeck - 2009-04-21 13:41:31 -hvor købes malteddike - har rendt benene kort for at finde det men uden resultat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne