Rød barszcz (Polsk rødbede suppe)
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Oprindelsesland : Polen Indsendt : Red : |
|
|
Vask rødbederne grundigt, og riv dem groft på et råkostjern. Vask grøntsagerne, hak dem i småstykker, og put dem i en gryde. Hæld vandet over grøntsagerne, og lad suppen koge i et kvarters tid. Put de revne rødbeder i gryden, og lad suppen koge indtil rødbederne er helt bløde. Smag til med sukker, citronsyre, laurbærblade og krydderier. Når suppen er næsten færdig så blander man Creme Fraichen med melet. Så blander man lidt varm suppe i blandingen, og derefter røres den ud i resten af suppen. Kog yderligere 5 minutter, og suppen er nu klar til servering.
Evt.: Man kan eventuelt tilsætte 4 kartofler, som er skåret i terninger. |
|
Opskriften er vist 23048 gange,
og udskrevet 418 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2021-10-02 08:11:07 God rødbedesuppe, men jeg bruger citronsaft og ingen jævning med cremefraiche. Jævner med kartofler og grøntsager.... flot farve. Jeg bruger Fraiche/yoghurt med dild på toppen af en portion... Men grundopskriften er god. Mia - 2012-10-23 15:35:22 Citronsyre????? Peter - 2011-04-21 10:03:48 det der har intet med Barszcz og gøre Jesper Nielsen - 2005-01-01 01:01:01 Det er god erstatning for den rigtigt barszcz, dog skal det nævnes at der er nogle fejl i opskriften, men det opdager man når man går i gang.. ;-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne