Chlodnik - Polsk Rødbedesuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Oprindelsesland : Polen Indsendt : Red : |
|
|
Skyl rødbeder med stilk og blade. Kog det hele 5-10 minutter i eddike og vand. Skræl rødbederne og riv dem groft på et rivejern. Kom de revne rødbeder i grønsagsbouillonen og kog ca. 5 minutter. Findel stilke og blade, kom det i suppen og kog yderligere nogle minutter.
Rør creme fraichen grundigt med hvedemelet og rør det i suppen. Kog suppen nogle minutter med jævningen. Smag suppen til med salt, peber og vineddike – den skal være frisk og sød–syrlig i smagen.
Suppen serveres kold med en skefuld creme fraiche på toppen evt. suppleret med små tern af saltede agurker og/eller tynde skiver af radiser. Pyntes med finthakket dild. |
|
Opskriften er vist 28703 gange,
og udskrevet 474 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (24 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-10-25 22:55:34 Bestemt ingen mel her!!!! Syntes også der er alt for meget eddikke. anonym - 2012-12-19 21:53:46 Heller ikke syltede agurker!! Mic Sharf - 2012-07-11 15:41:38 Mel høre ikke til i denne ret. Kristian og Olga - 2007-07-23 21:39:53 Mel er en stor fejl i chlodnik! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne