Varm rødbedesalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede Indsendt : Red : |
|
|
Dressing:
Hæld sennep'en i en salatskål. Rør olien i sennep'en lidt efter lidt. Begynder olien og sennep'en at skilde, samles den igen ved at spæde lidt eddike i. Tilsæt balsamico-eddiken omtrent i forholdet 1 del til 5 dele olie og rør den i. Bland til sidst fint hakket løg og persille i og smag til med salt og peber. Dressingen har lettest ved at blive for sur (på grund af eddikedosseringen). Er dressingen blevet for sur, så spæd til med lidt flydende honning.
Salat: Hak nødder meget groft (nøjes evt. med at dele dem i halve eller kvarte). Æblerne skrælles ikke, nøjes med at fjerne kernehuset. Skær æblerne i 1/8 både og del hver båd på tværs. Kom æble-stykker og de hakkede nødder i dressingen og vend blandingen. Skræl rødbederne og del dem i to, hvis de er større end en knyttet hånd. Kog rødbederne i omkring 30 minutter. Efter kogning skæres de varme rødbeder i passende store stykker. Lad det gå lidt tjept for at sikre, at salaten kan serveres godt lun. Vend rødbederne grundigt i dressingen med de øvrige ingredienser. |
|
Opskriften er vist 14328 gange,
og udskrevet 309 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne