Nøddekurve 02
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : majamusen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Røres sammen i gryde og koges igennem.
Fordeles på plade med en stor spiseske, flyder meget ud, så kun 2 pr. plade.
Bages ved 10 min ved 200 grader C. alm. ovn.
Afkøles lidt inden de foldes over kop eller glas. Hvis man tager dem fra pladen for sent er de allerede stivnet og for tidligt falder de fra hinanden. Tips: Serveringsforslag: Lægges i bundes af skål og fyldes med et par kugler is. Drys med chokolade og serveres med varm syrlig hindbær sovs (frosne hindbær varmes i gryde og tilsættes lidt sukker). |
|
Opskriften er vist 71044 gange,
og udskrevet 2315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-12-30 17:09:15 De er super gode... dog tilføjede jeg 2 spsk havregryn, da jeg syntes at dejen så lidt tynd ud... og det blev de bare ikke ringere af. Bagesfter smurge jeg den med chokolade... super godt. mette - 2012-01-29 11:33:46 Jeg vil også sige de 10 min. er alt alt for meget. jeg gav mine 5 min. Og de skulle ikke have mere.Men de er nemme at lave. Sandra - 2012-01-12 19:56:29 Uha de skal prøves i morgen,købte 8 stk i Føtex til 70 kr det er da meget billiger at lave dem selv anonym - 2012-01-09 20:31:35 Disse lykkes hver gang :-) et par tips: hvis man laver mange er det en god ide at lune massen lidt undervejs. Ellers flyder de ikke ensartet ud. Hvis de har tendes til at blive for mørke i kanten før de er færdige på midten, så sænk temperaturen til 190 grader. Kirsten, Randers - 2010-12-31 13:02:34 De er super gode og nemme at lave. Jeg bruge også letmælk. anonym - 2010-12-31 09:27:25 10 min i ovnen er alt for meget 6 min passer bedre Gitte s hansen - 2010-12-29 16:49:28 Hvis de skal være tætte kan de pensles med chokolade når de er kølet af Karina - 2010-01-12 14:28:26 mmm... de smager skønt! Desværre er de for purøse og "hullede" til det jeg skulle bruge dem til. Er virkelig ked af jeg ikke kan få dem til at være tætte... Per - 2010-01-08 08:03:24 Du kan godt lave d em dagen før. Stille køligt, ikke køleskab, ikke pakket ind. morten - 2009-06-22 16:44:34 hej.. kan man eventuelt lave disse kurve dagen i forvejen eller vil de blive bløde af det? . - 2009-05-12 14:51:52 den lyder rigtig god, tror jeg skal prøve at lave den i aften :) Grauballe. - 2008-12-28 19:16:43 God og meget nem opskrift. Vi brugte letmælk fremfor fløde og det ændrede intet. Vi synes at opskriften er bedre end andre vi har prøvet, da disse kurve smager mere af nødder fremfor sukker. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne