Simpel kartoffelsuppe fra østrig
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Oprindelsesland : Østrig Indsendt af : maja Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne skæres i skiver for at formindske kogetiden (de skal alligevel røres til suppe).
Løg hakkes i fine tern.
Kartoflerne sættes til at koge så de lige er dækket af vand og løg, hvidløg og bouillonterning tilsættes.
Når kartoflerne er gennemkogte hældes væsken fra i en skål ( væsken gemmes).
Kartoflerne mikses sammen og langsomt tilsættes (hele) væsken igen, smag til undervejs og stop med tilførsel hvis der er for meget væske.
Derefter bruges mælk eller fløde og lidt smøreost, gerne pikant for at give mere smag.
Smag til undervejs med salt og peber, mere væske, mælk eller smøreost.
Tips: Det er ikke meningen suppen skal blive så tynd og flydende som andre supper :) |
|
Opskriften er vist 25949 gange,
og udskrevet 680 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (43 stemmer) |
|
Kommentarer Annonymus - 2009-07-22 15:06:33 Det er bare den bedste kartoffelsuppe jeg længe har smagt! - og så er den nem og hurtig at lave! Intet dårligt herfra (: |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne