Efterårs-kartoffelsalat

Efterårs-kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Aspargeskartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tigermouse

Indsendt :     

Ingredienser:
1000 g.aspargeskartofler
2 æbler (helst syrlige/danske)
0.5 rødløg eller salatløg
 purløg efter smag
3-4 spsk.olie (helst jomfru-olie af oliven)
0.5 citron
 salt
 
Opskrift:
Kartoflerne koges (med skræl). Æblerne renses og skæres i tern, det ½-¼ løg hakkes ekstra fint. Det hele blandes i en stor skål sammen citron, olie, salt og purløg (som klippes fint). Når kartoflerne er kogte, pilles de, skæres i ½ cm skiver på tværs og røres sammen med æble/løgblandingen.

Tips:

Udseende gør meget for smagsløgne, så tænk på farverne der er i maden. Hvis man laver denne her salat med grønne æbler og salatløg (som er hvide) vil det se ret kedeligt ud. Brug derfor røde æbler til salatløg eller grønne æbler til rødløg.





karakterer:
Opskriften er vist 44566 gange,
og udskrevet 864 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
gør æblerne, evt. pærerne usynlige i kartoffelsalaten. Det er en skøn overraskelse i munden