Efterårs-kartoffelsalat
Hovedingrediens : Rodfrugter - Aspargeskartofler Indsendt af : Tigermouse Indsendt : |
|
|
Kartoflerne koges (med skræl).
Æblerne renses og skæres i tern, det ½-¼ løg hakkes ekstra fint.
Det hele blandes i en stor skål sammen citron, olie, salt og purløg (som klippes fint).
Når kartoflerne er kogte, pilles de, skæres i ½ cm skiver på tværs og røres sammen med æble/løgblandingen.
Tips: Udseende gør meget for smagsløgne, så tænk på farverne der er i maden. Hvis man laver denne her salat med grønne æbler og salatløg (som er hvide) vil det se ret kedeligt ud. Brug derfor røde æbler til salatløg eller grønne æbler til rødløg. |
|
Opskriften er vist 44566 gange,
og udskrevet 864 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anna-grethe - 2005-01-01 01:01:01 gør æblerne, evt. pærerne usynlige i kartoffelsalaten. Det er en skøn overraskelse i munden |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne