Pebermyntechokoladekage
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Ursulla Indsendt : |
|
|
Smelt smørret og tag gryden eller vandbadet af kogepladen og tilsæt begge slags chokolader i små stykker af gangen.
Rør det lidt rundt så det er fordelt godt og kom så mel og sukker i.
Pisk æggene til der ikke hænger æggemasse tilbage på piskeriset og tilsæt det til det andet.
Hæld så mælken i lidt af gangen og derefter mælken.
Derefter kakaoen som først sies til det er meget fint.
Sæt så massen i køleskabet i 15 minutter.
Imens smør du bageformen/springformen med smør og drysser derefter rasp på til at det er godt fordelt. Hæld så massen i formen og sæt den i ovnen i 20-30 minutter ved 175 grader C. Lad kagen køle af og lav en glasur efter eget valg. Nydes lun med creme fraiche. Tips: Hold godt øje med kagen imens den er i ovnen da det kan svinge med tiden. Så stik en gaffel i regelmæssigt og hvis dejen hænger fast på gaflen er den ikke færdig, men den må godt være lidt klistret men ikke for meget. |
|
Opskriften er vist 8001 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-05-21 17:48:25 Lyder lidt i overkanten med 400 g pebermyntechokolade... Og så ekstra pebermynteekstrakt oveni... Ingelise - 2005-01-01 01:01:01 er der ikke for meget pebermyntechokolade Kamilla - 2005-01-01 01:01:01 fantastisk louise - 2005-01-01 01:01:01 Kanon god!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne