Stegte Marinerede Tomatsild

Stegte Marinerede Tomatsild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Regina Andersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
5-7 sildefileter
 
 Panering:
 rugmel
 salt
 peber
 margarine
 
 Marinade:
90 g.olie
120 g.ketchup
45 g.eddike
120 g.sukker
1 spsk.karry
1 knsp.peber
1 knsp.fransk sennep
0.5 hakket løg
 
Opskrift:
Vend sildefileterne i blandingen af rugmel, salt og peber. Steg dem i rigelig margarine til de er gyldne på begge sider. Lad dem køle af imens du laver marinaden.

Marinade:
Ingredienserne hertil skal blot røres godt sammen. Sørg specielt for at slukkeren er rørt godt ud. Når silende er kølet helt af ligges de lagvis med marinaden i en bøtte.

Lad det trække i et par dage i køleskabet, før du bruger det som pålæg.





karakterer:
Opskriften er vist 25280 gange,
og udskrevet 1033 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-12 17:58:16
Hos min familie bliver den kaldt malersild.

  -   2010-04-04 14:52:39
Jeg tilsætter i øvrigt et hakket æble også

  -   2010-04-04 14:51:34
Super lækker sild til frokostbordet. Og et rigtig godt alternativ til den almindelige stegte sild. Jeg køber færdigstegte sild hos fiskehandleren og lægger dem i lagen. Dejlig nemt. Stor succes hos gæsterne.

  -   2008-02-15 08:22:05
Dejlig nem frokostsild. Smager skønt efter 1-2 dage i køleskabet.