Stegte Marinerede Tomatsild
Hovedingrediens : SildeFisk - Sild Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Regina Andersen Indsendt : Red : |
|
|
Vend sildefileterne i blandingen af rugmel, salt og peber. Steg dem i rigelig margarine til de er gyldne på begge sider. Lad dem køle af imens du laver marinaden.
Marinade: Ingredienserne hertil skal blot røres godt sammen. Sørg specielt for at slukkeren er rørt godt ud. Når silende er kølet helt af ligges de lagvis med marinaden i en bøtte. Lad det trække i et par dage i køleskabet, før du bruger det som pålæg. |
|
Opskriften er vist 25280 gange,
og udskrevet 1033 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-01-12 17:58:16 Hos min familie bliver den kaldt malersild. anonym - 2010-04-04 14:52:39 Jeg tilsætter i øvrigt et hakket æble også anonym - 2010-04-04 14:51:34 Super lækker sild til frokostbordet. Og et rigtig godt alternativ til den almindelige stegte sild. Jeg køber færdigstegte sild hos fiskehandleren og lægger dem i lagen. Dejlig nemt. Stor succes hos gæsterne. anonym - 2008-02-15 08:22:05 Dejlig nem frokostsild. Smager skønt efter 1-2 dage i køleskabet. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne