Amager hønsesuppe
Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Vand og Hønsebouillon koges op. Tilsæt krydderier og grønsager og lad suppen småkoge 20-30 min. Nogle af urterne bliver lidt rigeligt møre.
Tips: Opskrift stammer fra 1933, hvor den var en hverdagssuppe på Amager. |
|
Opskriften er vist 27385 gange,
og udskrevet 472 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Ann - 2012-10-02 19:41:15 Rettelse angående hvidløg til Amagerpigen, hvidløg er faktisk fra gammel til brugt både til mad og naturmedicin i Danmark. Den havde bare været glemt i mange år og dermed troede mange det var en nyhed på hylderne her i landet Amagerpigen :-) - 2010-09-16 21:50:54 Den lyder godt den suppe , men hvidløg brugte man ikke i suppe dengang , og slet ikke i 1933 , så det må være kommet til efter . |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne