Ristaffel med poppadoms
Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun Oprindelsesland : Indien Indsendt af : christian lund Indsendt : Red : |
|
|
Sauce:
Hæld olie i en wok/gryde varm det op, put så karry løg og strimlet kalkun kød i, hæld lidt af væden fra ananasen i. Brun det hele. Tilsæt halvdelen af ananasen, en håndfuld rosiner, bønnespirer/bambusskud, salt og pepper. Læg låg på lad det småkoge i ca. ½ time. Kog risene nu, så de kun er lunkne når de skal bruges. Poppadoms: Fyld en gryde næsten halv med olie varm det op. Test med en af poppadomsene dyp lidt af den i olien, puffer den op er olien klar. Smid en af gangen i olien i 3 sek. tag den op med en hulske (eller andet) læg den på fedtsugende papir. Steg så mange du/i kan spise. Servering: Ris puttes i bunden af poppadomen sovsen hældes over og der "drysses" mandariner rosiner kokosmel og ananas over. Tips: Saucen kan selvfølgelig jævnes med en rystet mel jævning mælk eller vand. |
|
Opskriften er vist 41386 gange,
og udskrevet 797 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer vibeke - 2009-02-03 16:53:04 Hvordan laver man Poppadoms fra "start" inden de skal i olien. ? Gitte - 2007-03-31 14:12:43 Pappadoms fås også hos Søstrene Grene. Små indiske brød på størrelse med en underkop. Steges i olie på en pande, hvor de svulmer op og bliver sprøde - en slags snack Bo - 2007-03-21 12:21:44 Poppadoms er sprøde indiske brød, kan købes i alle større suprermarkeder og asiatiske specialforretninger Britta - 2007-02-02 11:01:45 vil gerne vide hvad poppadoms er malene - 2005-01-01 01:01:01 kan ofte fåes i super markeder, se ved de mexicanske vare/ eller ved thai varerne Susanne Thomsen - 2005-01-01 01:01:01 Du kan også få dem i restauranten: Thai4you i Hillerød Anne - 2005-01-01 01:01:01 Hvad i alverden er en poppadom christian lund - 2005-01-01 01:01:01 jeg køber dem i en tyrkisk foretning i odder.. ja prøv en special foretning.;o) Cirkelinedk - 2005-01-01 01:01:01 Hvor kan man købe Poppadoms? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne