Stegt Fjæsing
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Fjæsing Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Ove Indsendt : |
|
|
Fileter Fjæsingen, vend dem i mel og lad den stege ved lavt blus i 2 min på hver side.
Og bløde løg.
Tips: Jeg bruger gerne en handske når jeg fileterer dem for ikke at blive stukket. Løgne bruner jeg medens jeg fileter så er de næsten klare når jeg skal stege |
|
Opskriften er vist 21253 gange,
og udskrevet 381 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Mogens Lauridsen - 2005-01-01 01:01:01 Det smagte perfekt med de bløde løg til. Det ville jeg aldrig af mig selv gøre. Har spist fjæsing på mange måder, men denne enkle form er perfekt. Jeg vil også komme lidt af de skarpe krydderier i melet. Det vil gøre endnu bedre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne