Kold skaldyrstærte
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Indsendt : Red : |
|
|
Findel fedtstoffet i melet til en grynet masse. Ælt dejen hurtigt sammen med vandet. Lad dejen hvile i køleskabet ca. 20 min.
Rul dejen ud til en firkant ca. 24x24cm. Fold den sammen i 3 lag. Drej dejen 1/4 omgang. Fold den på ny i 3 lag. Gentag udrulningen og fold yderligere ind 2 gange. Lad dejen hvile i køleskabet igen i 30 min. Rul dejen ud til en firkant og læg den i en form 20x28 cm, gerne med løs bund. Dejen skal dække bund og sider på formen. Klem en strimmel aluminiumsfolie om kanterne, så dejen ikke glider ned af kanterne under bagningen. Bag tærtebunden på en rist nederst i en 200 grader C. varm ovn ca. 10 min. i varmluftovn ved 175 grader C. 12-15 min. Tag forsigtigt folien af. Bag bunden yderligere 15 min. Lad tærtebunden køle af, inden den tages ud af formen. Pil rejerne. Hæld væden fra krabberne og fjern " flipstiverne " Rør ingredienserne til fyldet sammen og kom det i den kolde tærtebund lige inden den skal serveres. Pynt med citron, et par rejer med skal og friske dildkviste. Tips: Tærtebunden kan bages i forvejen. Fyldet kan forberedes i god tid og vente i køleskabet. |
|
Opskriften er vist 10217 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne