Skaldyrs tærte
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Indsendt : Red : |
|
|
Gæren smuldres i en røreskål og udrøres i lidt af det lunkne vand, hvorefter resten af vandet tilsættes. Rør olien i og tilsæt saltet og det meste af melet. Hæver lunt i 30 minutter. Del dejen i 24 stykker, som rulles ud i cirkler. 12 forme smøres med olivenolie, og dejstykkerne lægges i. Æggene piskes let og tilsættes fløde, salt og peber. Skaldyr og reven ost vendes i. Fyldet fordeles i de 12 forme, og låg lægges på.
Tærterne pensles med æggeblomme og bages i 20 minutter på nederste ribbe ved 200° |
|
Opskriften er vist 12411 gange,
og udskrevet 205 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer curley - 2005-01-01 01:01:01 hust at bruge glutenfrit mel mette - 2005-01-01 01:01:01 mel skal være specialmel og piskefløde er nok ikke at anbefale ved laktoseintolerens, ej hellere ost. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne