Skaldyrstærte
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Begynd med tærtebunden: Smuldr smør i melet. Tilsæt salt og koldt vand og ælt hurtig dejen sammen. Læg dejen koldt ½-1 time. Rul dejen uid og beklæd en tærteform, ca. 22 cm i diameter, med den. Prik bunden med en gaffel. Forbag tærtebunden ca. 10 minutter ved 200 grader. Fordel rejer og krebsehaler over bunden. Pisk æg og fløde let sammen. Krydr med salt, peber og reven muskat og hæld det over tærtebunden. Bag tærten yderligere ca. 30 minutter ved 200 grader.
|
|
Opskriften er vist 17047 gange,
og udskrevet 441 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne