Skaldyrstærte

Skaldyrstærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Tærtebund:
175 g.hvedemel
125 g.smør
1 knsp.salt
3 spsk.koldt vand
 
 Fyld:
200 g.rejer
200 g.krebsehaler
3 æg
2.5 dl.fløde
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
 
Opskrift:
Begynd med tærtebunden: Smuldr smør i melet. Tilsæt salt og koldt vand og ælt hurtig dejen sammen. Læg dejen koldt ½-1 time. Rul dejen uid og beklæd en tærteform, ca. 22 cm i diameter, med den. Prik bunden med en gaffel. Forbag tærtebunden ca. 10 minutter ved 200 grader. Fordel rejer og krebsehaler over bunden. Pisk æg og fløde let sammen. Krydr med salt, peber og reven muskat og hæld det over tærtebunden. Bag tærten yderligere ca. 30 minutter ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 17047 gange,
og udskrevet 441 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu