Skaldyrstærte 03
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Indsendt : Red : |
|
|
Bund:
Ingredienserne æltes sammen til en tærtedej. Rulles ud og lægges i en tærteform. Forbages 10 minutter v. 220 grader. Fyld: Asparges og skaldyr - Rejer, hummerhaler, muslinger eller hvad du synes og kan li' - lægges på tærtebunden. Fløden jævnes med 1 spsk. maizena. Emmentaler og estragon røres i. Tages fra ilden. Æggene piskes i. Smages til med salt og peber. Hældes over asparges og skaldyr. Bages ved 220 grader i 25-30 minutter. Hvis det endelig skal være kan der serveres lidt salat til tærten, men den smager fortrinligt uden. Tilbehør: Hvidvin er altid godt til havmad, så server trøstigt en tør Chablis til denne ret. Men hvorfor være så traditionel - prøv med en rød Rhonevin. Du vil ej fortryde. |
|
Opskriften er vist 11913 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne