Skaldyrstærte uden bund
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Indsendt : |
|
|
Kartoflerne skæres i tynde skiver
Steg løg og hvidløg klare i smør på en stor pande og læg kartoffelskiverne på så de dækker hele paden. Krydr med salt peber og citronsaft og lad det småstege i 10 min. ved svag varme. Pisk æg og mælk med revet ost, krydr med oregano og hæld overkartoffelmassen. Rejerne, muslingerne fordeles og æggemassen står til den er stivnet. Skær forårsløgen i tynde skiver og server dem til med citronbåde og spirer til.
|
|
Opskriften er vist 7147 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne