Hasselnøddetærte med reven appelsinskal og ingefær
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : Red : |
|
|
En smurt tærteform beklædes med mørdejen, som prikkes med en gaffel og stilles koldt 1 time.
Fløde, honning, sukker, smør, appelsinskal og ingefær koges blankt, inden hasselnødder tilsættes og koger med i 5 min.
Køler af, og nøddemassen hældes i mørdejen, og tærten bages nu 30-40 min ved 180°.
|
|
Opskriften er vist 10553 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne