Røget lammeryg / lammekoteletter
Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg Oprindelsesland : Australien Indsendt : |
|
|
Kog saltlagen op. Afkøl den helt. Lad lammekødet marinere heri i 10 timer - under let pres. Husk tørt og koldt.
Tag kødet op. Tør det godt. Lad det lufttøre en time, tørt, luftigt og køligt. Lammeryggen skal ryges halvvarm ved 50° i ca. 5 1/2 time. Serverings-forslag : Lammeryggen kan nydes -lun og nyrøget. Men man kan også senere stege den i ovnen eller grille den på en trækulsgrill ved svag varme. Rids skindet først og pensl det med lidt krydderolie. Man kan skære koteletterne ud og tilberede dem enkeltvis, man kan dele lammeryggen i midten, snitte langs med koteletskafterne og stege dem på højkant i ovnen. Tilbehør: Salater, grønsager, gerne tilberedt med hvidløg, og sidst men ikke mindst hjemmerørt kryddersmør. Fx smør rørt op med sæsonens friskhakkede krydderurter, måske iblandet lidt dijonsennep eller Madagaskarpeberkorn. Tilbereder De lammekoteletterne på grillen så prøv at grille nogle peberfrugter og hele champignoner med ved siden af. |
|
Opskriften er vist 11233 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne