Hasselnøddetærte med Canache-creme

Hasselnøddetærte med Canache-creme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Tærte

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.æggehvide
200 g.sukker
75 g.bittermasse 00 (marcipan)
150 g.hasselnødder (hakkes og ristes)
50 g.hvedemel
 evt.hasselnødder til pynt (hakkes)
 evt.flormelis til pynt
 
 Canache-creme
2.5 dl.fløde
10 g.sukker
60 g.Nougat, blød
20 g.chokolade
 
Opskrift:
Creme:
Kog fløden med sukker og tilsæt nougat og chokolade. Giv det hele et opkog og afkøl til +5 grader i køleskab - lav det gerne dagen i forvejen.

Tærte:
Æggehvide og sukker piskes til fast skum. Bittermassen (køleskabskold) rives på et råkostjern og vendes sammen med de ristede hasselnødder og melet forsigtigt i. Udsmøres på bagepapir i en cirkel med en diameter på 16-18 cm og en tykkelse på ¾- 1 cm. Der bruges 3 bunde pr. tærte.

Bages ved 160 gr. i ca. 35-40 min. Efter afkøling piskes Canache-cremen. Bundene lægges sammen med cremen og kanten smøres pænt glat med creme. Strø øverste flade med flormelis og pynt evt. kagen med ristede hakkede hasselnødder.





karakterer:
Opskriften er vist 11532 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-10-14 11:32:18
så let at lave