Hasselnøddetærte med Canache-creme
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt : Red : |
|
|
Creme:
Kog fløden med sukker og tilsæt nougat og chokolade. Giv det hele et opkog og afkøl til +5 grader i køleskab - lav det gerne dagen i forvejen. Tærte: Æggehvide og sukker piskes til fast skum. Bittermassen (køleskabskold) rives på et råkostjern og vendes sammen med de ristede hasselnødder og melet forsigtigt i. Udsmøres på bagepapir i en cirkel med en diameter på 16-18 cm og en tykkelse på ¾- 1 cm. Der bruges 3 bunde pr. tærte. Bages ved 160 gr. i ca. 35-40 min. Efter afkøling piskes Canache-cremen. Bundene lægges sammen med cremen og kanten smøres pænt glat med creme. Strø øverste flade med flormelis og pynt evt. kagen med ristede hakkede hasselnødder. |
|
Opskriften er vist 11532 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer heidi - 2008-10-14 11:32:18 så let at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne