Stuvede grønærter

Stuvede grønærter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Stuvede grønærter, billede 4 Stuvede grønærter, billede 1 Stuvede grønærter, billede 2 Stuvede grønærter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
380 gram Ærter og gulerødder i tern 50/50, frost
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.75 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
15 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
20 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Opskrift:
Kog grønsagerne i velsaltet vand som angivet på pakken, ca 10 minutter.

Rør fedtstof og mel sammen. Rør smørbolle i grønsagerne og rør til den er opløst.

Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt. Drys hakket persille over





karakterer:
Opskriften er vist 191060 gange,
og udskrevet 2156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1509 (359 kcal)
KJ pr. Pers. 754 (179 kcal)
Vægt ialt 718 gram
Vægt pr. Pers. 359 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 210 KJ (50 kcal)
Protein 2.1 gram
Fedt 2.0 gram
Kulhydrat 5.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-04-18 15:39:27
der kan sagtens anvendes dobbelt op af smør og mel da "sovsen" så bliver mere fast gør jeg hver gang (: