Kvarktærte
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark Indsendt : |
|
|
Dej:
Ingredienserne æltes godt sammen i en skål, og dejen får lov til at hvile i 2 timer i køleskabet. Fyld: Kvarken får lov til at dryppe af i en sigte og blandes derefter med sukker, æggeblommer og de øvrige ingredienser. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i kvarkmassen. Kom lidt mel på bordet og rul dejen ud så den passer til et tærtefad,. Smør tærtefadet med smør eller margarine, læg dejen i og læg kvarkfyldet på. Bag tærten ved 175o i 30-40 minutter. Serveres med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 8468 gange,
og udskrevet 130 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne