Østrigsk kvarktærte
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark Oprindelsesland : Østrig Indsendt : Red : |
|
|
Æg og sukker piskes godt sammen. Kvark røres i. Salt, citronskal, citronsaft, vanille og mandler tilsættes. Den stiftpiskede fløde og melet blandes forsigtigt i. Dejen hældes op i en smurt raspstrøet springform.
Bages på nederste rille i ca 1 time ved 175 grader.
Tærten spises lunken eller kold med evt. bær til.
|
|
Opskriften er vist 11210 gange,
og udskrevet 162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-02-19 22:23:59 Der mangler 125g sukker for at opskriften lykkes! Tove - 2007-01-08 10:16:54 Vi har tilsat 3 dl mel og 1 dl sukker. Charlotte - 2005-01-01 01:01:01 Ved ikk lige med sukkeret..? Har bare selv tilsat sukker efter øjnemål.. Og kvark, også bare efter øjemål.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne