Fyldte flütes
Indsendt af : Icare Indsendt : |
|
|
Bland creme freiche med puløg og hvidløg efter smag
skinke i tern blandes i og mens
steges bacontern på panden
skær tomaterne i skriver og udhul flütene så meget som muligt.
Put creme freiche blandingen i de udhulet flütes
læg de stegte bacontern over samt tomatskiverne til sidst.
ligges i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 15-20 minutter.
Flütene tages ud og der ligges smelteost på så det dækker og de sættes tilbage i ovnene i ca. 5 min. til osten er smeltet. Tips: I KBH kan der købes de helt rigtige store franske flütes til denne ret, men almindelige store hvedeflütes kan bruges. Kan sagtes bruges til hovedret alt efter hvor mange flütes der laves. Og kan varieres med bla. kalkun tern og meget andet. |
|
Opskriften er vist 19643 gange,
og udskrevet 462 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Sacha - 2012-03-22 10:01:27 Dette lyder vildt lækkert! Jeg laver det til min kæreste på vores ti-månedersdag. Han bliver vild med det! :D Pernille M - 2007-01-24 17:16:17 er du klar over hvor meget ost der er i 1-2 pakker smelteost? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne