Ølmarineret pølser
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Indsendt : |
|
|
Bland ingredienser i et syltetøjsglas eller en dressingflaske og ryst dem godt sammen. Lad marinaden stå til næste dag.
Læg det ønskede antal pølser i et halvdybt fad og hæld marinaden over, så de er lige dækket. Lad pølserne trække køligt i et par timer. Dup pølserne tørre med køkkenrulle og prik skindet. Steg dem på grill eller pande. |
|
Opskriften er vist 7747 gange,
og udskrevet 199 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 pølserne bliver meget bedre hvis de prikkes inden de lægges i lagen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne