Ølmarineret pølser

Ølmarineret pølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
 Ølmarinade:
2 dl.tomatpuré
1 dl.barbecuesauce
3 dl.pilsner gerne classic eller lager
1 fedhvidløg
2 tsk.rørsukker
1 spsk.engelsk sauce
1 spsk.sojasauce
5 stænktabasco
 
Opskrift:
Bland ingredienser i et syltetøjsglas eller en dressingflaske og ryst dem godt sammen. Lad marinaden stå til næste dag.

Læg det ønskede antal pølser i et halvdybt fad og hæld marinaden over, så de er lige dækket. Lad pølserne trække køligt i et par timer. Dup pølserne tørre med køkkenrulle og prik skindet. Steg dem på grill eller pande.





karakterer:
Opskriften er vist 7784 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
pølserne bliver meget bedre hvis de prikkes inden de lægges i lagen