Ølmarineret kalkuncuvette med friske krydderurter
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkuncuvette Indsendt : Red : |
|
|
Kalkun cuvetten marineres i Bjørnebryg med groft skåret gulerødder / løg, rosemarin, timian laurbærblade og hel sort peber i 4-6 timer.
Cuvetten tages af lagen, -skindet ridses, fint skåret friske krydder urter fyldes i, hvorefter cuvetten rulle sammen og bindes med tråd,- anbringes i bradepanden med lagen, urterne, krydders med salt og peber. Steges ( braiseres ) i ovn ved 180 ” i 60-75 min., alt efter størrelse. Dem stegte cuvette trækker i 10-12 min. under folie. Fonden sigtes fra og koges med, jævnes evt. med maizena, smages til med salt og peber. Anretning: Cuvetten skæres i skiver og anrettes på de frisk kogte og sprøde forårs grøntsager med saucen rundt i kanten af tallerken. Server kartoflerne ved siden af med et drys persille |
|
Opskriften er vist 17460 gange,
og udskrevet 412 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Lykke - 2016-03-20 22:16:43 Virkelig lækker. Brugte bare alm. kalkunbryst og glemte at snørre den sammen. Puttede hvidløg og persille i ridserne. Det var rigtig godt og saftigt. Tak for opskriften :-) Vibeke - 2009-06-02 19:56:15 Jeg brugte kalkunsnitzler, hvor jeg lavede dem til små ruller med de friske krydderurter inden i, satte dem sammen med kødnåle. I min brugs koster en bjørnebryg 29.95, det syntes jeg var lige lovlig dyrt, når nu kødet kostede en hund. Så jeg købte en almindelig porter, resultatet belv superb :D Grethe K - 2007-02-22 12:57:14 glimrende opskrift. Jeg brugte en bornholmerhane i stedet, den blev god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne