Ølmarineret Laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : |
|
|
Brug helt frisk laks. Skær skiverne så tynde og ensartede som muligt.
Bland sukker, salt og peber. Drys halvdelen ud på et stykke bagepapir; læg laksestykkerne herpå. Drys med resten af blandingen. Lad det trække i ca. 10 min.
Bland porter, limesaft og kanel. Fisken skal pensles et par gange på hver side.
Anret laksen portionsvis.
Serveres med groft rugbrød eller groft flute. Lidt røræg hvor der i stedet for mælk er tilsat et par spsk. porter og drysset med masser af fintskåret purløg.
|
|
Opskriften er vist 13488 gange,
og udskrevet 245 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mette - 2012-09-17 13:39:08 Chrestina - Porter er en øl ! chrestina - 2007-10-31 11:18:08 hvor blev ølen af ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne