Ølmarineret Laks

Ølmarineret Laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
8 skiver fersk laks (ca. 400 g)
1 lime
1 spsk.salt
2 spsk.sukker
0.5 tsk.friskmalet hvid peber
0.5 dl.porter
1 knsp.stødt kanel
 
Opskrift:
Brug helt frisk laks. Skær skiverne så tynde og ensartede som muligt. Bland sukker, salt og peber. Drys halvdelen ud på et stykke bagepapir; læg laksestykkerne herpå. Drys med resten af blandingen. Lad det trække i ca. 10 min. Bland porter, limesaft og kanel. Fisken skal pensles et par gange på hver side. Anret laksen portionsvis. Serveres med groft rugbrød eller groft flute. Lidt røræg hvor der i stedet for mælk er tilsat et par spsk. porter og drysset med masser af fintskåret purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 13443 gange,
og udskrevet 245 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-09-17 13:39:08
Chrestina - Porter er en øl !

  -   2007-10-31 11:18:08
hvor blev ølen af ?