Skaldyrslasagne

Skaldyrslasagne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pakke lasagne plader
2 spsk.olivenolie
1 finthakket løg
1 ds.krabbekød a 200 g
 evt.0.5 dl cognac
 salt
 peber
200 g.rejer
1 ds.muslinger a 265 g
50 g.parmesanost
 
 Béchamelsauce:
100 g.smør
100 g.hvedemel
7.5 dl.mælk
7.5 dl.fiskebouillon (1.5 terning)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Varm olien og svits det finthakkede løg. Tilsæt rejer, muslinger og krabbekød. Smag til med cognac, salt & peber og varm det igennem.

Smelt smørret til saucen og rør melet i, spæd op med mælk og bouillon lidt efter lidt.

Læg nu lasagneplader i bunden af et smurt ovnfast fad, og kom skiftesvis bechamelsauce og skaldyrssauce og lasagne´plader i. Afslut med lasagneplader og drys parmesanost over.

Bag lasagnen ved 200 grader i ca 35 min

Tips:

Serveres med salat og flutes





karakterer:
Opskriften er vist 9830 gange,
og udskrevet 209 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu