Skaldyrslasagne
Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Varm olien og svits det finthakkede løg. Tilsæt rejer, muslinger og krabbekød. Smag til med cognac, salt & peber og varm det igennem.
Smelt smørret til saucen og rør melet i, spæd op med mælk og bouillon lidt efter lidt. Læg nu lasagneplader i bunden af et smurt ovnfast fad, og kom skiftesvis bechamelsauce og skaldyrssauce og lasagne´plader i. Afslut med lasagneplader og drys parmesanost over. Bag lasagnen ved 200 grader i ca 35 min Tips: Serveres med salat og flutes |
|
Opskriften er vist 9830 gange,
og udskrevet 209 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne