Spinatpie
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
|
|
Tø butterdejspladerne op. Kom vand, salt og spinat i en gryde, og tø spinaten op ved svag varme. Hæld den i en sigte og pres den fri for vand. Smelt smørret i en gryde og svits løget heri. Tilsæt spinat, ostetern, persille, muskat og peber. Tag gryden fra varmen og tilsæt æggene. Hold lidt tilbage til pensling. Læg 2 plader butterdej sammen, ved den lange side - og lidt over hinanden. Rul pladen ud (ca. 25 x 40 cm) på et meldrysset bord. Læg pladen i bunden og op ad siderne i et smurt ovnfast fad (ca. 16 x 30 cm) og fyld spinatmassen heri. Læg de 2 sidste plader sammen, som beskrevet ovenfor og rul dem ud, så de passer til fadet. Læg den over spinatfyldet. Skær med en kniv i dejlåget, så der bliver 12 firkantede stykker. Pensl med æg. Bag spinatpien midt i ovnen ved 175° i 40 minutter. Server den lun eller kold. Uegnet til frysning.
|
|
Opskriften er vist 9689 gange,
og udskrevet 200 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne