Spinatpie

Spinatpie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 plader frossen butterdej
0.5 dl.vand
0.5 tsk.groft salt
450 g.frossen hel spinat
25 g.smør
50 g.finthakket zittauerløg
 
200 g.feta i tern
3 spsk.friskhakket persille
0.25 tsk.Muskatnød, friskrevet
 friskkværnet peber
4 sammenpiskede æg
 
Opskrift:
Tø butterdejspladerne op. Kom vand, salt og spinat i en gryde, og tø spinaten op ved svag varme. Hæld den i en sigte og pres den fri for vand. Smelt smørret i en gryde og svits løget heri. Tilsæt spinat, ostetern, persille, muskat og peber. Tag gryden fra varmen og tilsæt æggene. Hold lidt tilbage til pensling. Læg 2 plader butterdej sammen, ved den lange side - og lidt over hinanden. Rul pladen ud (ca. 25 x 40 cm) på et meldrysset bord. Læg pladen i bunden og op ad siderne i et smurt ovnfast fad (ca. 16 x 30 cm) og fyld spinatmassen heri. Læg de 2 sidste plader sammen, som beskrevet ovenfor og rul dem ud, så de passer til fadet. Læg den over spinatfyldet. Skær med en kniv i dejlåget, så der bliver 12 firkantede stykker. Pensl med æg. Bag spinatpien midt i ovnen ved 175° i 40 minutter. Server den lun eller kold. Uegnet til frysning.





karakterer:
Opskriften er vist 9689 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu