Spinatpie med varmrøget laks
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Indsendt : Red : |
|
|
2 plader butterdej rulles ud så de dækker bunden og siderne på et aflangt ovnfast fad. Prik med en gaffel og forbag bunden i ca. 5 min ved 200 grader C.
Svits spinat, hvidløg og persille i lidt fedtstof og krydr med salt og peber. Fordel spinaten på butterdejsbunden. Fordel laksen i små stykker ovenpå og hæld æggemassen over. Rul 2 plader butterdej ud til låg og brug den sidste plade til pynt. Skær evt. små fisk eller en bladranke m. klejne- eller pizzahjul. Pensles og bages i ca. 35-40 min. ved 200 grader C. |
|
Opskriften er vist 11523 gange,
og udskrevet 301 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne