Spinatpie med varmrøget laks

Spinatpie med varmrøget laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madpie

Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.butterdej (5 plader)
 
450 g.hel spinat eller hakket spinat
3 spsk.hakket persille
2 fedfinthakket hvidløg
 Salt
 peber
200 g.varmrøget laks eller røget laks
2 æg
1 dl.Kaffefløde 9%
1 dl.mælk
2 dl.A38
 (røres til en æggemasse)
 
 Pensling:
1 æg
 
Opskrift:
2 plader butterdej rulles ud så de dækker bunden og siderne på et aflangt ovnfast fad. Prik med en gaffel og forbag bunden i ca. 5 min ved 200 grader C.

Svits spinat, hvidløg og persille i lidt fedtstof og krydr med salt og peber. Fordel spinaten på butterdejsbunden. Fordel laksen i små stykker ovenpå og hæld æggemassen over.

Rul 2 plader butterdej ud til låg og brug den sidste plade til pynt. Skær evt. små fisk eller en bladranke m. klejne- eller pizzahjul.

Pensles og bages i ca. 35-40 min. ved 200 grader C.





karakterer:
Opskriften er vist 11523 gange,
og udskrevet 301 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu