Champignon og spinatpie
Hovedingrediens : Grøntsager - Spinat Kilde : Augustenborgs opskriftsamling Indsendt : Red : |
|
|
Hak smør ud i melet og saml dejen med det kolde vand. Læg dejen koldt i nogle timer. Rul dejen ud og beklæd et smurt, ildfast fad med dejen. Fadet skal være ca. 22 cm. i diameter. Prik med en gaffel i bunden. Bag pien ved 225 grader i 15-20 minutter. Tag pien ud og afsval den. Pien kan bages i god tid inden servering.
Den optøede spinat knuges tør for væde og lunes i lidt smør i en gryde. Krydres med salt og peber og evt. lidt muskat. De rensede skiveskåret champignon letsteges i smør, mel drysses over, mælk, bouillonterning, piskefløde og creme fraiche og den revne ost tilsættes, og det hele koges igennem og afsvales. Smages til med salt og peber. Således kan pie og fyld stå færdig i god tid inden servering. 20 minutter før servering fyldes spinat i bunden af den bagte pie. Ovenpå hældes champignonstuvningen og det hele sættes i ovnen i 20 minutter ved 200 grader C. Serveres med en tomat salat. |
|
Opskriften er vist 11822 gange,
og udskrevet 336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2008-04-30 13:15:54 Jeg forstår ikke hvorfor spinaten skal varmes når den er tøet op. Men jeg glæder mig til at smage TÆRTEN. ;-) birthe - 2007-04-01 15:38:56 det smager pragtfuldt med lidt porrer sammen med champignon |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne