Svampepickles
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Indsendt : |
|
|
Skær svampene i halve, eller kvarte hvis de er meget store.
Tag skallen af løgene og lad dem forblive hele
Bland alle ingredienserne til lagen i en gryde og kog det op.
Læg svampe og løg i,
læg låg på og lad det simre i ca. 30 min.
Rør i gryden af og til, og hold øje med at den ikke koger tør.
Hvis der tilsættes mere eddike skal sukkermængden også justereres.
Hæld de varme svamp og løg op i en bredhalset krukke eller glas og luk den til mens lagen er varm.
Kan opbevares i køleskab i op til 1 måned.
Tips: Ønsker man en tyk lage til pickles kan den jævnes med 1 spsk. Maizena udrørt i lidt vand. Lagen skal herefter koge et øjeblik til den jævner. |
|
Opskriften er vist 14294 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne