Jordbærsnaps
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : Red : |
|
|
Skovjordbærrene renses, skylles eventuelt og fyldes i en beholder. Fuselfri snaps eller cognac hældes på, så bærrene er dækket. Beholderen dækkes godt til og står i 10 dage. Derefter sies væden gennem et kaffefilter og røres med 1-2 dl flormelis efter smag. Den sart lyserøde drik kommes på en eller flere flasker, som proppes til og opbevares koldt i 6 måneder.
|
|
Opskriften er vist 26119 gange,
og udskrevet 361 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Lina - 2013-06-19 23:00:12 500 g jordbær ( frisk eller frost) +250g sukker + 1 fl. klar Brøndum, tække i 6 måneder, filtrere bærrene fra, og den er klar mums |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne