Paradisæblesnaps - Paradisæble snaps
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : |
|
|
20 frosne æbler halveres og tilsættes 3.5 dl vodka. Trækketid 2 måneder. Filtreres. Om snapsen skal fortyndes er nok individuelt. Jeg fortynder ikke mere end højst 1:1.
Husk at æblerne skal tø op i snapsen. Høst endelig rigeligt med æbler og gem dem i fryseren til et senere tidspunkt. Måske vil denne snaps blive din foretrukne. |
|
Opskriften er vist 46227 gange,
og udskrevet 1162 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-10-15 19:47:38 Der er forskel på at måle alkohol i forskellige drikke. Du kan få en til at måle alkohol i vin og et til øl. I et blandingsprodukt er det svært, da du ikke kan stole på målemetoden. Det er en videnskab hvor du skal måle vægten at frugt - tilsat alkohol og til sidst skal det sættes ind i et regneark med den pågældende vægtfylde for at det er nøjagtig. Har selv i nogle år lavet "rumtopf" af rom og bær. Der viser det også nul alkoholprocent, men virkningen efter at have drukket rigeligt af det, viser det modsatte:-) anonym - 2012-02-03 15:13:39 Vi har målt paradisæblesnapsen med et alkoholmeter, som viste, at der ingen alkohol var i "snapsen". Alkoholen må været gået i æblerne, som er smidt i komposten. Har andre lignende erfaringer? Smagen er i øvrigt dejlig. Snapsen kan også bruges med varmt vand til en "toddy" anonym - 2011-08-15 16:03:50 Det er svært at dele frosne æbler, kan man ikke skære dem i stykker inden de fryses.! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne