Mirabellesnaps - Mirabelle snaps
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Vodka Indsendt : Red : |
|
|
Halver mirabellerne, fjern kernerne og bland med vodka (gin kan også bruges), sukker og kanel. Blandingen hældes på flaske og vendes dagligt indtil alt sukkeret er opløst (ca. 4 dage).
Lad det stå mørkt og køligt 3 måneder. Ryst blidt med mellemrum. Filtrer. Kan nu serveres. |
|
Opskriften er vist 34654 gange,
og udskrevet 687 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Dennis - 2022-08-24 09:36:15 Hvordan er måle forholdene så hvis man bruger en hel klar brøndum snaps? :) Bente Høngsmark - 2022-01-12 13:52:29 Stenene kan fint blive i mirabellerne, de giver snapser en rigtig fin let bitter eftersmag. Jeg undlader kanel for at holde fast i den meget fine kraftige mirabellesmag og undlader også sukker i første trækning, får derved en meget lækker snaps. Jeg hælder sukker i de frafiltrerede mirabeller og via osmosen trækkes restspiritus + smag ud af bærrene. Denne ‘sirup’ kan blandes i snapser efter ønsket smag. Har held med at benytte bærrene til endnu en trækning. Hanne Kristensen - 2021-09-01 14:06:47 Fjern kernerne..?? Du mener vel fjern stenen...? Jeg har aldrig fået en mirabelle med kerner.... Randi - 2012-08-25 11:45:38 *smagen Randi - 2012-08-24 11:19:48 momoggitte : jeg er ikke sikker,men stenene er bitre når man bider i dem,så jeg tænker de måske kan gøre noget ved samgen :-) momogitte - 2011-07-30 12:12:52 hvorfor skal stenene fjernes, når man alligevel skal filtere det? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne